Doriti un transport? Sunati chiar acum: 0766 100 600

Transport marfa si transport mobila intern, in orice localitate

In incercarea de a deveni un nume plin de rezonanta pe piata transporturilor din Romania, compania noastra ofera servicii de transport mobila, transport marfa, transport piane, transport pianine, mutari sedii firme in Bucuresti si in tara.

Transportul se presteaza cu ajutorul unor autoutilitare de ultima generatie, cu un consum redus de combustibil, versatile si capabile pentru orice tip de transport chiar daca marfa este vrac (nisip, pietris, moloz) sau paletata, dube basculabile, autoutilitare de 24m3 dotate cu lift, dube frigorifice, etc.

Toate autoutilitarele de transport sunt monitorizate prin GPS astfel incat, in orice moment putem afla situatia transportului dumneavoastra. Avem personal calificat, a carui experienta este indicutabila, respectuos si atent in operatiunile de montat si demontat mobila, incarcat si descarcat gata sa va satisfaca toate necesitatile. La cerere punem la dispozitie personal pentru impachetat si despachetat cat si materialele necesare impachetarii (cutii , saci rafie, banda adeziva, burete, folie expandata, folie cu bule). Oferim consultanta inainte si dupa transport astfel incat toata operatiunea de transport va fi realizata cu succes. Doriti sa va mutati sediul firmei dar va este frica de posibilitatea ratacirii actelor importante? Nici o problema noi suntem solutia perfecta pentru a rezolva aceasta problema. Apelati la noi cu incredere si vom gasii solutia optima pentru mutarea firmei dumneavoastra.

Experienta de peste 10 ani ne recomanda ca fiind una dintre putinele firme serioase de pe piata. Datorita echipamentelor folosite pentru transport am reusit sa ajungem la cele mai mici preturi de transport. Dorim sa fim partenerii dumneavoastra de incredere in ceea ce inseamna serviciile de transport…asadar va asteptam !

Call Now Button