Confidentialitate

Adresa sitului web este: https://carmarfa.ro

Website-ul carmarfa.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

Scopul colectarii datelor este: preluarea comenzilor/solicitarilor sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website.

Website-ul carmarfa.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Website-ul carmarfa.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Venim in orice localitate din Romania!

Lucram 24/7!

Call center non stop:

0766 100 600

Un coleg va prelua solicitarile dvs. la orice ora din zi sau noapte pentru servicii de transport mobila, transport marfa, transport piane, transport obiecte de arta, transport seifuri, orice tip de mobilier sau obiecte de mari dimensiuni.

Folositi chat-ul pentru a discuta cu un operator chiar acum!